cartela RAL

Despre noi

Inca din anul 2004, Tafi Trade este specialistul atunci cand este vorba despre culoare, despre estetic impresionant, despre preturi avantajoase, despre lucrari calitative si mai pe scurt, despre Vopsele Tafi. Fiecare strop din aceste Vopsele Tafi este un mic specialist asa ca, un specialist cu o vopsea specialista, va ajunge la scopul final si anume, lucrari calitative.


Vopsele Tafi-vopsele epoxidice

In ultimii ani, vopseaua epoxidica a luat locul multor altor materiale de acoperire pentru rezistenta si proprietatile anticorozive , durata timp si usor de intretinut si  daca acesta vopsea este din gama de Vopsele Tafi, toate aceste avantaje ale vopselei epoxidice sunt la puterea a doua.

Acum puteti achizitiona Vopsele Tafi pentru metal ,lemn ,beton iar gama de culori este una foarte larga (orice nuanta Ral), preturile sunt foarte avantajoase in raportul calitate-pret si pentru ca profesionistii au nevoie de aliati, in cazul acesta, profesionistii au nevoie de Vopselele Tafi.

A doua varianta a utilizarii vopselelor epoxidice este in obtinerea pardoselilor epoxidice care, comparativ cu toate celelalte feluri de pardoseli, aduna toate avantajele la un loc: aspect impresionant, durabilitate, lipsa rosturilor si in plus, veti spune adio senzatiei de rece pe care o aveati cu gresia. cu Vopsele Tafi veti avea toate avantajele pe care le cautati.


Vopsele Tafi-vopsele industriale

Lista de Vopsele Tafi nu se opreste la vopsele epoxidice caci acestea include si vopsele industriale si cele decorative. In ceea ce priveste vopselele industriale de la Tafi Trade, acestea sunt ideale pentru protejarea utilajelor si a constructiilor de coroziune, pentru protejarea navelor si pentru protejarea silozurilor. Apoi, cu Vopsele Tafi special concepute pentru constructiile industriale, puteti sa le utilizati pentru a oferi o protectie impotriva focului.


Vopsele tafi-vopsele decorative

Atunci cand este vorba despre vopsele tafi-vopsele decorative, lista este foarte larga pentru a indeplini nevoile fiecaruia, de la vopsele lavabile calitative, atat de interior, cat si de exterior, vopsele de baza de apa, ideale atat pentru lemn cat si pentru metal si tigla, vopsele pe baza de solvent care sunt ideale pana si pentru piscine si acoperisuri si alte diverse vopsele decorative speciale.

Gama de Vopsele Tafi este atat de diversificata pentru ca profesionistii stiu ca este nevoie de vopsele calitative  adaptate fiecarui tip de material pentru diverse intrebuintari si mai stiu si faptul ca este nevoie de parteneri de incredere pentru lucrari de exceptie atat de interior cat si pentru cele de exterior.

Ca de la specialist, la specialist, asta va fi lucrarea si asta pentru ca fiecare strop din aceste Vopsele Tafi este un adevarat partener de incredere, un adevarat profesionist ce lupta impotriva coroziunii si este prietenul culorii, a calitatii si a adevaratelor valori.

Incepand de la lucrari de interior si terminand cu lucrarile de exterior, incepand cu vopsele pulbere si pana la cele lichide, incepand cu vopsele industriale, vopsele decorative si pana la vopsele epoxidice pentru metal, tot ceea ce inseamna Vopsele Tafi, inseamna calitate la standarde inalte, inseamna culoare, inseamna protectie, inseamna durabilitate si inseamna priviri de admiratie.


Referitor la pardoseli epoxidice enumeram cateva dintre lucrarile facute de noi:

  1. Fabrica de bere Heineken Craiova
  2. Uzina Dacia Mioveni pardoseli ciepoxidica si pardoseli cu clor cauciuc
  3. Parcare Rin Hotel Bucuresti
  4. Abator Rascani Botosani
  5. Pambac- sectie productie
  6. Nordic Food –sectie productie harana pentru animale
  7. ProConfort Fabrica de Termopane
  8. Service auto- Star Auto
  9. Sudometal Bacau- vopsitorie industriala


 

De ce Tafi?    

-Consultanta tehnica de specialitate oferind solutiile optime  cerintelor specifice

-Produse profesionale

-Gama larga de produse acoperind unspectru larg de cerinte

-Livrari rapide in Romania

-Demonstratii de aplicatii cu produse proprii.

Gama de produse oferite de compania noastra  acopera o plaja foarte intinsa de : Vopsele decorative:

v  Vopsea decorativa pentru interior si exterior,

v  Vopsele decorative cu proprietati antibacteriene,

v  Lacuri pentru lemn pe baza de solvent si apa

v  Vopsea pentru lemn pe baza de solvent si apa

v  Vopsele si grunduri alchidice pentru suprafete metalice.

Vopsele industriale :

v  Vopsea intumescenta,

v  Pardoseli epoxidice (pentru industrie, domeniul alimentar ,domeniul sanitar si pentru parcari ).

v  Vopsele   anticorozive

v  Sisteme pentru piscine

v  Sisteme pentru ambarcatiuni

v  Sisteme de acopriri cu rezistenta la produse petroliere

v  Vopsea de marcaj rutier

v  Vopsea pulbere

cu o mare varietate de nuante conform cartelelor RAL, NCS la care se adauga si  nuante personalizate.

Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si loialitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre.

Strategia noastră pe termen mediu este de a ne remarca pe piaţă printr-un raport calitate preţ care să vină în întâmpinarea partenerilor noştri şi să îi ajute în dezvoltarea afacerilor.

Toate produsele şi serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate după un plan stabilit anterior care să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor noştri. Personalul nostru e pregătit în mod constant în traininguri organizate de companie.

În compania Tafi Trade este promovată o cultură organizaţională puternică având ca valoare fundamentală orientarea către client.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie mulţumit şi de aceea îi punem la dispoziţie, pe lângă o gamă foarte variată de produse şi disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătăţire a ofertei curente.

Totodata  Tafi Trade pune la dispozitia clientilor sai un nou serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu personal specializat, in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora.


andrei.florescu@vopsea-industriala.ro

www.vopsea-industriala.ro

www.vopseaepoxidica.ro

www.vopsea-fierforjat.ro