cartela RAL

Vopsea decorativa-pentru un design surprinzator

Posted by Tafi Trade 03.07.2018 0 Comment(s)

Firma noastra vine in sprijinul celor care vor sa dea un aspect placut casei sau apartamentului unde locuiesc, si, de ce nu? chiar cladirii unde isi desfasoara activitatea zilnica. Daca apreciati lucrurile de calitate atunci este indicat sa folositi unul dintre diversele modele de vopsea decorativa pentru un rezultat final satisfacator. Aceasta joaca rolul unui adevarat scut impotriva umiditatii care, in caz contrar, ar ajunge pe suprafata peretilor dumneavoastra. Specialistii in domeniu ne sfatuiesc sa tinem cont de nivelarea peretilor inainte de a aplica stratul final.

             Vopsea decorativa TAFI - calitate europeana

            Aceasta vopsea decorativa TAFI reprezinta ultimul strat de finisaj care are loc asupra peretilor interiori sau exteriori  ai fatadei casei.  Daca alegeti vopsele acrilice sau granulate, puteti obtine o rezistenta marita impotriva factorilor de mediu si a vaporilor de apa. Pentru a da un aspect exterior deosebit peretilor casei folositi cu incredere unul dintre modelele oferite de firma noastra producatoare si beneficiati de o izolare termica crescuta.

            Vopselele decorative TAFI se aplica pe suprafete uscate si curatate in prealabil, si trebuie folosite intr-un mediu ferit de praf sau alte impuritati. Acestea au o putere mare de acoperire indiferent de suprafata pe care doriti sa o folositi. Daca vreti sa aplicati o vopsea decorativa pe suprafete reduse, atunci puteti folosi culorile mai inchise care, in contrast cu alta culoare, pune in valoare o anumita zona din arhitectura cladirii respective.

            Vopsea decorativa TAFI- protectie imbunatatita

            Orice model de vopsea decorativa TAFI are in componenta sa ingrediente naturale ce ofera un finisaj deosebit peretilor interiori sau exteriori. Aceasta asigura circulatia constanta a vaporilor de apa si joaca un rol important in prevenirea aparitie igrasiei. Asadar, vopseaua ideala este cea care ofera protectie si in acelasi timp, permite peretilor sa respire.

            Specialistii in domeniu ne sfatuiesc atunci cand suntem indecisi asupra culorii pe care ar fi bine sa o folosim intr-o anumita incapere. Daca aveti de-a face cu incaperi mici folositi culorile deschise care sau senzatia de luminozitate iar daca este vorba despre incaperi grandioase atunci folosite culorile mai inchise sau mate pentru un aspect estetic placut. Indrazneste sa te joci cu culorile si foloseste nuante inedite. Vopseaua decorativa este cea care surprinde si cei mai pretentiosi clienti. Firma noastra comercializeaza produse de calitate inalta care respecta normele europene in vigoare. Proprietatile vopselei decorative sunt cele care le disting de celelalte produse similare aflate pe piata.  In functie de necesitatile fiecaruia, alegeti produse de calitate superioara oferite de firma noastra. Noi suntem cei mai buni in materie de design exterior sau interior.

           

Etichete: vopsea decorativa